Sampsa Luttinen

Sampsa Luttinen

Lakimies Sampsa Luttinen on aloittanut WINLAW:lla helmikuussa 2018 Legal Traineena, ja lakimiehen tehtävissä heti valmistumisensa jälkeen joulukuussa 2018. Luttinen työskentelee WINLAW:lla erityisesti asiakkaiden riidanratkaisu- sekä maksukykyasioiden parissa yleisjuridisia toimeksiantoja poislukematta. Luttisen juuret löytyvät Vieremältä, Ylä-Savon sydänmailta, josta tie on vienyt Lappiin tehdyn mutkan kautta Jyväskylään. Luttinen on aiemmin työskennellyt muun muassa suuressa liikejuridiikkaan keskittyneessä asianajotoimistossa, Lapin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan alaisessa työryhmässä sekä Valtiokonttorissa.

Juridiikan suhteen olen kaikkiruokainen, mutta erityisenä mielenkiinnon kohteenani on riidanratkaisu sekä sopimus- ja vahingonkorvausoikeus. Pro gradu -tutkielmani tein aiheesta ”Velan vanhentuminen yhteisvelkasuhteissa ja siitä aiheutuva velan vanhentumisesta annetun lain 19 §:n mukainen vastuun hajaantuminen”.

Vapaa-ajan ohjelmistooni kuuluu monipuolinen urheilu, kitaralla musisointi sekä Valioliigan intohimoinen seuraaminen.

Sampsa Luttinen

Lakimies | OTM

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Pyydämme sinua hyväksymään evästeet tai hallinnoimaan niitä esimerkiksi selaimesi asetuksilla tai erillisellä lisäosalla.