Petri Anttila

Petri Anttila

Asianajaja Petri Anttilalla on yhteensä lähes kymmenen vuoden vankka käytännön kokemus yhtiöoikeudesta ja verotuksesta patentti- ja rekisterihallituksen, verohallinnon, sekä asianajotoimiston palveluksesta. Anttila on aloittanut WINLAW:lla vuoden 2018 alusta, ja hänen erikoistumisalueitaan ovat yhtiö- ja vero-oikeus. Hänellä on kokemusta myös Venäläisen asiakaskunnan toimeksiantojen parista, joissa hän on avustanut yritysasiakkaita etenkin Suomessa aloitettavaan toimintaan liittyvissä kysymyksissä.
Anttila hoitaa myös kaikkia yleisjuridisia toimeksiantoja ja toimii luennoitsijana, sekä kouluttajana. Anttila on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri Lapin Yliopistosta ja hallintotieteiden ylioppilas Joensuun yliopistosta. Syventävät opinnot hän on suorittanut immateriaalioikeuden alalta.

Parasta työssäni on monipuolisuus, sillä oikeustieteellinen koulutus antaa valmiudet todella monenlaisiin tehtäviin. Erityisen innostavaa on myös pyrkiä ratkaisemaan asiakkaiden hyvinkin moninaisia juridisia ongelmakysymyksiä. Mielestäni yksi tärkeimmistä juristin ominaisuuksista on tietynlainen nöyryys, jota tarvitaan erityisesti suhteessa asiakkaisiin, mutta myös omaan osaamiseen ja kehittymiseen. Lakimiehen työ on aina palvelua. Myös tiedonhalu ja kyky ymmärtää erilaisia ihmisiä on tärkeää.

Pitkähköjen työpäivien ohella pyrin harrastamaan erilaista liikuntaa, erityisesti juoksua ja luonnossa liikkumista. Käyn myös paljon erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Tärkeimmät kolme asiaa elämässäni ovat terveys, ystävät ja perhe.

Petri Anttila

Asianajaja | Counsel