Jani Riipinen

Jani Riipinen

ICT-projektipäällikkö Jani Riipinen on kolmannen vuoden tietojenkäsittelyn opiskelija Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Riipinen on alun perin kotoisin Joutsasta, josta hän muutti Jyväskylään merkonomitutkinnon antaman esimaun jälkeen tietojenkäsittelyn opiskelupaikan saatuaan. Riipinen on toiminut tietotekniikan parissa nuoresta pitäen ja hänellä on kokemusta tekniikan myynnin, huollon, käytön opetuksen, kuin verkkosivujen tuotannon parista. Kokemusta on karttunut vuosien varrella niin opinnoista kuin niiden ulkopuoleltakin.

Asiakaspalvelutyö on opettanut minulle paljon hyvin tehdyn työn palkitsevuudesta ja pyrinkin siis ratkaisemaan ilmeneviä tietoteknisiä ongelmatilanteita nopeasti ja ammattitaidolla tarjoten muulle henkilöstölle mahdollisuuden keskittyä omaan työhönsä. ICT-infrastruktuurin ylläpidon lisäksi työnkuviini kuuluu kaikki webinaarien lähetyksestä palvelutuotteemme ohjelmistokehitykseen ja muihin projekteihin.

Vapaa-aikaani kulutan esimerkiksi tietotekniikan kanssa hääräillen, hyviä (tai ei niin hyviä) elokuvia katsellen, tai vaikkapa lautapelien parissa.

Jani Riipinen

ICT-Projektipäällikkö

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Pyydämme sinua hyväksymään evästeet tai hallinnoimaan niitä esimerkiksi selaimesi asetuksilla tai erillisellä lisäosalla.