WINSTONE

WINSTONE Service

Haluatko vahvistaa liiketoimintasi perustan ja varmistaa kasvun tukipilarit? Haluatko oikeudellisesti vahvalla pohjalla olevan hallinnon? Haluatko joustavan ja kanssasi kasvavan asiantuntijoiden tukiverkon liiketoiminnallesi? Haluatko nostaa yhtiösi arvoa ja luotettavuutta toimittajana? Haluatko älykkyyttä ja tehokkuutta edistämään ydinliiketoimintaasi?

WINSTONE Laitteet
WINSTONE Service toimii ajasta ja paikasta riippumatta digitaalisesti.
Lainopillinen asiantuntemus on helposti ja luotettavasti saavutettavissa.

Joustava, älykäs ja modulaarinen lakipalvelu

Tuomme WINSTONE-palvelun kautta sitoutuneen, erikoistuneen, modernin juridiikan ja yritystoiminnan asiantuntijuuden, sekä moniammatillisen tiimin helposti ulottuvillesi. Rakennamme todellisiin tarpeisiisi pohjautuvan, luotettavan sekä liiketoiminnallesi lisäarvoa ja joustavuutta tuottavan palvelun.

WINSTONE on täysin uudenlainen, joustava ja älykäs yrityspalvelu. Se on kohdistettu liiketoiminnan tukemiseen ja kehittämiseen niillä alueilla, joilla edellytetään erityistä riskienhallintaa tai hallinnollisia vaatimuksia.

Hyödynnämme Legal Corporate Governance Service (LCGS)-mallia yrityksen oikeudellisten riskien kokonaisvaltaisessa hallinnassa.

WINSTONE on älykäs ja modulaarinen, sekä kustannustehokas ja läpinäkyvä. Palvelu soveltuu pientenkin yritysten tarpeisiin, se skaalautuu ja on hyödyllinen kaiken kokoisille organisaatioille. WINSTONE-palvelussa asiakkaalla on käytettävissään ohjelmistopohjainen asiakkaalle räätälöity pilvipalvelu hyvän hallinnon ja liiketoiminnan riskien hallintaan.

WINSTONE on myös monipuolinen palvelukokonaisuus, joka kasvaa yritysten tarpeiden mukana palvelupakettien myötä. Palvelupaketteja on eri lain ja vaatimusten mukaisiin osa-alueisiin. WINSTONE-palvelu tarjoaa korkealuokkaista lainopillista osaamista ja liiketoiminnan ymmärrystä yhdistettynä mutkattomaan asiakaspalveluun ja joustavaan prosessiin.

Tilaa WINSTONE Service arviointi yrityksellesi - pelkkä määrittely voi valaista mikä on oikeudellisen riskienhallinnan tilanteesi

WINSTONE-palvelu on helppo ja saavutettava. Tuomme palvelun kautta sitoutuneen, erikoistuneen, modernin juridiikan ja yritystoiminnan asiantuntijuuden sekä moniammatillisen tiimin helposti ulottuvillesi. Rakennamme todellisiin tarpeisiisi pohjautuvan, luotettavan sekä sinun liiketoiminnallesi lisäarvoa ja joustavuutta tuottavan palvelun.

Sinun aikaasi vapautuu merkittävästi ydinliiketoiminnallesi. Tai sille ajalle, mille koet saavasi vastinetta, kun liiketoiminnallesi tarpeellinen tieto, asiakirjat ja hallinnon laatu ovat oikealla ja ajankohtaisella tasolla sekä asiantuntemuksemme saavutettavissasi siellä missä oletkin.

Varaa aika

Kysy lisää asiantuntijoiltamme täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@winstone.fi tai soittamalla numeroon 09 8560 3110 ja varaa aika esittelyyn, tulemme mielellämme tapaamaan sinua.