WINLAW

WINLAW on yritysjuridiikan oikeudellisen riskienhallinnan asiantuntija

Tarjoamme oikeudellisia palveluita yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Palvelumme vahvuus koostuu pitkäaikaisen kokemuksen ja modernin digitaalisen WINSTONE Service -palvelumallin yhdistelmästä, sekä huolellisesta ja nopeasta reagoinnista kaikissa asiakkaidemme asioissa.

Legal Corporate Governance ja hyvä hallinto on peruskivemme

Detail of an inca wall with rain and a niche in the background, Machu Pichu, Peru

Autamme yrityksiä toteuttamaan hyvää hallintotapaa, jonka omaksuminen ajoissa osaksi liiketoimintaa on kiistaton kilpailuetu. WINSTONE Service -palvelumallimme perustuu hyvään oikeudelliseen riskienhallintaan ja hyvän hallinnon prosessien tukemiseen.

Erityisosaamistamme ovat myös

Hankinnat ja kilpailutus: Julkiset hankinnat ovat muuttuneet suuremmiksi arvoltaan ja monimutkaisemmiksi sisällöltään. Avustamme asiakkaitamme hankintoja, valtiontukia ja kilpailuneutraliteettia koskevissa asioissa.

Kiinteistöt ja ympäristö: Avustamme asiakkaitamme erilaisissa asunto- ja kiinteistönkauppaa sekä rakentamista ja asumista koskevissa kysymyksissä.

Sopimukset: Sopimukset ovat osa organisaation toiminnan suunnittelua. Avustamme yritysten sopimuksiin liittyvissä asioissa ja dokumentinhallinnassa, sekä Legal Tech -asioissa, kuten teknologiasopimuksissa, IPR:ssä ja oikeudellisessa ICT-riskienhallinnassa.

Työelämä: Hyvä työnantaja hallitsee työelämän pelisäännöt. Avustamme asiakkaitamme työelämän päivittäisissä käytännöissä kuten työsopimusten ja työpaikkakohtaisten ohjeiden laatimisessa.

Rahoitus- ja yritysjärjestelyt ja insolvenssiasiat: Maksuvaikeus voi kohdata mitä tahansa yritystä syystä tai toisesta. Avustamme yrityksiä rahoitus- ja yritysjärjestelyissä sekä konkurssi- ja saneerausmenettelyissä.

Riita-asiat: Ennakoiva riskienhallinta säästää resursseja. Avustamme asiakkaitamme riskien ennakoinnissa, riitojen ratkaisussa, sekä riitoja koskevissa oikeudenkäynneissä.

Taustamme

Taustamme on yksityisessä Asianajotoimisto Järvinen & Co Oy:ssä, joka on toiminut alalla 25 vuotta. Yrittäjä ja toimitusjohtaja on asianajaja, varatuomari Marja-Liisa Järvinen. Palvelemme valtakunnallisesti ja toimistomme sijaitsee Jyväskylässä. Kysy meiltä referensseistämme ja erikoistumisistamme tarkemmin. Meillä toimii tällä hetkellä asiantuntijatiimissämme viisi lainopillista asiantuntijaa, sekä kuuden hengen palvelu- ja kehittäjätiimi. Yhteystiedot

Toimimme useissa yritysverkostoissa ja yhteisöissä

Asianajotoimisto WINLAW Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku