WINLAW

WINLAW on yritysjuridiikan oikeudellisen riskienhallinnan asiantuntija

Tarjoamme oikeudellisia palveluita yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Palvelumme vahvuus koostuu pitkäaikaisen kokemuksen ja modernin digitaalisen WINSTONE Service -palvelumallin yhdistelmästä, sekä huolellisesta ja nopeasta reagoinnista kaikissa asiakkaidemme asioissa.

Legal Corporate Governance ja hyvä hallinto on peruskivemme

Autamme yrityksiä toteuttamaan hyvää hallintotapaa, jonka omaksuminen ajoissa osaksi liiketoimintaa on kiistaton kilpailuetu. WINSTONE Service -palvelumallimme perustuu hyvään oikeudelliseen riskienhallintaan ja hyvän hallinnon prosessien tukemiseen.

Erityisosaamistamme ovat myös

Hankinnat ja kilpailutus: Julkiset hankinnat ovat muuttuneet suuremmiksi arvoltaan ja monimutkaisemmiksi sisällöltään. Avustamme asiakkaitamme hankintoja, valtiontukia ja kilpailuneutraliteettia koskevissa asioissa.

Kiinteistöt ja ympäristö: Avustamme asiakkaitamme erilaisissa asunto- ja kiinteistönkauppaa sekä rakentamista ja asumista koskevissa kysymyksissä.

Sopimukset: Sopimukset ovat osa organisaation toiminnan suunnittelua. Avustamme yritysten sopimuksiin liittyvissä asioissa ja dokumentinhallinnassa, sekä Legal Tech -asioissa, kuten teknologiasopimuksissa, IPR:ssä ja oikeudellisessa ICT-riskienhallinnassa.

Työelämä: Hyvä työnantaja hallitsee työelämän pelisäännöt. Avustamme asiakkaitamme työelämän päivittäisissä käytännöissä kuten työsopimusten ja työpaikkakohtaisten ohjeiden laatimisessa.

Rahoitus- ja yritysjärjestelyt ja insolvenssiasiat: Maksuvaikeus voi kohdata mitä tahansa yritystä syystä tai toisesta. Avustamme yrityksiä rahoitus- ja yritysjärjestelyissä sekä konkurssi- ja saneerausmenettelyissä.

Riita-asiat: Ennakoiva riskienhallinta säästää resursseja. Avustamme asiakkaitamme riskien ennakoinnissa, riitojen ratkaisussa, sekä riitoja koskevissa oikeudenkäynneissä.

Taustamme

Taustamme on yksityisessä Asianajotoimisto Järvinen & Co Oy:ssä, joka on toiminut alalla 25 vuotta. Yrittäjä ja toimitusjohtaja on asianajaja, varatuomari Marja-Liisa Järvinen. Palvelemme valtakunnallisesti ja toimistomme sijaitsee Jyväskylässä. Kysy meiltä referensseistämme ja erikoistumisistamme tarkemmin. Meillä toimii tällä hetkellä asiantuntijatiimissämme viisi lainopillista asiantuntijaa, sekä kuuden hengen palvelu- ja kehittäjätiimi. Yhteystiedot

Toimimme useissa yritysverkostoissa ja yhteisöissä

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Pyydämme sinua hyväksymään evästeet tai hallinnoimaan niitä esimerkiksi selaimesi asetuksilla tai erillisellä lisäosalla.