Legal Corporate Governance

WINLAW – Uuden ajan yritysjuridiikkaa

Haluamme olla erinomainen ja innovatiivinen oikeudellisen riskienhallinnan kumppani. Tarjoamme laadukkaan Legal Corporate Governance -osaamisemme yrityksille ja julkiselle sektorille.

Legal Corporate Governance

Legal Corporate Governance on ennakoivaa oikeudellista riskienhallintaa ja hyvää hallintoa yrityksissä, yhteisöissä ja julkisissa organisaatioissa. Hyvällä oikeudellisella riskienhallinnalla säästetään lopulta kustannuksia, virtaviivaistetaan ja nopeutetaan prosesseja.

WINLAW on tuotteistanut ja tehostanut oikeudellisen riskienhallinnan palvelupaketiksi: Legal Corporate Governance Service LCGS.

Tarjoamme asiakkaalle WINSTONE Service palvelumallimme kautta kokonaisvaltaisen LCGS-prosessin ja digitaalisen alustan. Palvelu on mahdollista ottaa käyttöön myös osa-aluekohtaisesti hallinnon alueittain tai projektikohtaisesti.

Legal Tech

Hyödynnämme Legal Tech-ratkaisuja asiakastyössämme kehittämämme WINSTONE LCG Servicen avulla. WINSTONE toimii yhteistyötä helpottavana työkaluna juristin ja asiakkaan välisessä kommunikaatiossa. Lue lisää WINSTONE palvelustamme tästä linkistä!