WINLAW Channel Huhtikuu 2023

WINLAW Channel Huhtikuu 2023

Huhtikuun WINLAW Channelissa asiaa kilpailukielto- ja salassapitosopimuksista, sekä immateriaalioikeuksien ja liikesalaisuuksien suojasta.

Aineistossa Asianajotoimisto WINLAW:n asianajaja Marja-Liisa Järvinen käsittelee vuonna 2022 voimaan tulleiden työsopimuslainsäännösten vaikutuksia yritysten mahdollisuuksiin suojata tehokkaasti omaa liiketoimintaansa kilpailukieltosopimuksin ja -lausekkein.

Esitys on nauhoite WINLAW:n järjestämästä Kilpailukielto- ja salassapitosopimukset sekä immateriaalioikeuksien ja liikesalaisuuksien suoja -webinaarista. Tilaa uutiskirjeemme osoitteesta uutiskirje.winlaw.fi saadaksesti viimeisimmän tiedon tulevista ajankohtaiswebinaareistamme.

Pääset tilaamaan materiaalien salasanan tästä.

Salasanasuojattu sisältö

Tämä sisältö on suojattu salasanalla. Anna salasana nähdäksesi sisällön.