Webinaari: Kilpailukielto- ja salassapitosopimukset sekä immateriaalioikeuksien ja liikesalaisuuksien suoja, 23.3.

Webinaari: Kilpailukielto- ja salassapitosopimukset sekä immateriaalioikeuksien ja liikesalaisuuksien suoja, 23.3.

Kilpailukieltosopimusten osalta vuonna 2022 alussa tuli voimaan työsopimuslain säännökset koskien kilpailukieltoa ja sen sallittavuutta siirtymäkauden päättyessä 2022 lopussa.

Uudet säännökset ovat rajoittaneet yritysten mahdollisuuksia suojata tehokkaasti omaa liiketoimintaansa kilpailukieltosopimuksin ja -lausekkein. Tästä syystä on tullut tarpeelliseksi arvioida uudelleen, millä tavoin yritys voi suojat omia immateriaalioikeuksiaan ja liikesalaisuuksiaan eli mitkä ovat keinot suojata liiketoiminta sopimattomalta menettelyltä.

WINLAW tarjoaa sopimuskannan oikeudellisia analyyseja joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden. Oikeudellinen analyysi auttaa hallitsemaan oikeudellista riskiä ja ehkäisemään sopimusriitoja. Niin ikään oikeudellisesti analysoidut sopimukset antavat yritykselle edellytykset toimia alallaan vastuullisesti ja eettisesti.

Käy tutustumassa WINLAW Channel ajankohtaiskanavallamme myös aikaisempiin työoikeuswebinaareihimme.

Mitä: Kilpailukielto- ja salassapitosopimukset sekä immateriaalioikeuksien ja liikesalaisuuksien suoja -webinaari

Missä: Webinaari toteutetaan Teams-alustalla. Ilmoittautumalla mukaan saat paluuviestinä oman henkilökohtaisen liittymislinkkisi. Tilaisuudet tallennetaan.

Milloin: Torstaina 23.3.2023, klo 9:00-10:30.

Asiantuntijat: Asianajaja, varatuomari Marja-Liisa Järvinen Asianajotoimisto WINLAW:lta

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn