WINLAW rekrytoi: Legal Trainee

WINLAW rekrytoi: Legal Trainee

Tarjoamme asianajotoimistossa kehittävän paikan

LEGAL TRAINEE -harjoittelijalle

Haemme sinua mukaan tiimiimme avustamaan liike- ja yritysjuridiikkaa koskevissa toimeksiannoissa sekä palveluidemme kehittämisessä. Harjoittelu liittyy erityisesti ICT-asioihin, tietosuojaan, sopimuksiin, hankinta-asioihin ja työelämän juridiikkaan. Palvelujemme tavoitteena on asiakkaidemme hyvän hallintomallin ja ennakoivan oikeudellisen riskienhallinnan edistäminen. Kehitämme digitaalisia lakipalveluita ja palvelumallia Winstone Service -palvelullamme ja pääset mukaan myös Winstonen kehittämiseen.

Saat mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja profiloitua liikejuridiikan moniosaajaksi sekä Winstone-asiantuntijaksi. Harjoittelussa kehität myös omia substanssialueitasi, asiakas- ja liiketoimintalähtöistä palveluosaamista ja modernissa asiantuntijatiimissä toimimista. Tuemme sinua yksilöllisesti ottaen huomioon henkilökohtaiset kehittymistarpeet ja tavoitteesi.  

Toivomme sinulta kiinnostusta digitaalisuuteen, palveluhenkistä, huolellista ja vastuullista työasennetta. Riippuen olosuhteista, kuten opintojesi vaiheesta ja opiskelupaikkakunnasta, työajasta ja -paikasta on mahdollista sopia joustavasti. Tarjoamme tilanteesi mukaan kokopäiväisen, osa-aikaisen tai projektiluonteisia tehtäviä. Työtä voi tehdä myös etänä omien tietojärjestelmiemme puitteissa etä- ja hybridityömallilla, mikäli valittavan henkilön olosuhteet mahdollistavat tietoturvallisen ja -suojatun työskentelyn.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ja koulutustaustaa. Harjoittelun kesto on vähintään yksi vuosi. Suurin osa harjoittelijoistamme on jatkanut meillä lakimiehinä, joten harjoittelu antaa myös hyvän työllistymismahdollisuuden valmistumisen jälkeiseen urapolkuun jopa osakkuuteen asti. Digitaalinen työote on toimistossamme edellytys ja luemme eduksi edistyneen verkkoympäristöosaamisen.

Saat tiimin ja kokeneempien tuen harjoitteluusi, tarvitset myös omaa määrätietoisuutta ja olet valmis laajentamaan osaamistasi. Tarvitset hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja yhteistyötaitoja, ja kykenet toimimaan sekä suomeksi että englanniksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten harjoittelupaikan, tuemme opintojesi kulkua ja saat sinulle määritellyn kehittävän roolin tiimissämme.

Lähetä hakemuksesi (1 sivu), ansioluettelosi (1 sivu), opintosuoritusosoitteesi ja palkkatoivomuksesi sekä muut mahdolliset liitteet erillisinä tiedostoina (PPT-esitykset PDF-muodossa ja videot maksimissaan 3 min). sähköpostitse osoitteeseen tuulikirsikka.pirttiaho@winlaw.fi viimeistään 11.3.2022. Harjoittelupaikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Hakemusten perusteella valitaan sopivat hakijat etähaastatteluun. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa sähköpostitse:

HR&Business Developer/Coach: Tuuli Kirsikka Pirttiaho, tuulikirsikka.pirttiaho@winlaw.fi 

Asianajotoimisto WINLAW Oy, Legal Trainee

Viimeinen hakupäivä: 11.3.2022

Paikkakunta: Jyväskylä/Etätyö mahdollista

Työn alkamisajankohta: sopimuksen mukaan, paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn