WINLAW rekrytoi: Lakimies

WINLAW rekrytoi: Lakimies

Tarjoamme asianajotoimistossa paikan

LAKIMIEHELLE

Etsimme tiimiimme liike- ja yritysjuridiikkaan suuntautunutta lakimiestä, toimeksiantojemme hoitoon ja palveluidemme kehittämiseen. Suuntaamme erityisesti ICT-asioihin, tietosuojaan, sopimuksiin, hankinta-asioihin ja työelämän juridiikkaan. Palvelujemme tavoitteena on asiakkaidemme hyvän hallintomallin ja ennakoivan oikeudellisen riskienhallinnan edistäminen. Pääset kehittämään kanssamme digitaalisia lakipalveluita ja palvelumalliamme Winstone Service -palvelua sekä hyödyntämään mallia työskentelyssäsi.  

Lakimiehenä pääset kehittymään ja profiloitumaan liikejuridiikan moniosaajana sekä Winstone-asiantuntijana. Pääset hyödyntämään myös omia substanssialueitasi, ja tuemmekin oman asiantuntijuutesi vahvistumista ja tavoitteitasi. Opit kanssamme asiakas- ja liiketoimintalähtöistä palveluosaamista ja modernissa asiantuntijatiimissä toimimista.

Edellytämme sinulta juridiikkaosaamisen lisäksi kiinnostusta digitaalisuuteen, asiakaslähtöistä, huolellista ja vastuullista työtaitoa. Digitaalinen työote on toimistossamme edellytys ja luemme eduksi edistyneen verkkoympäristöosaamisen. Tarvitset kokemusta yritysjuridiikasta ja liiketoiminnasta, emme kuitenkaan edellytä aikaisempaa kokemusta asianajoalalta. Arvostamme myös jotakin muuta aikaisempaa työkokemusta ja koulutustaustaa. Voimme tarjota sinulle suunnitellun urapolun aina osakkuuteen asti.

Saat moniammatillisen tiimin ja johdon sekä kehittämisen tuen työhösi. Tarvitset myös omaa määrätietoisuutta ja olet valmis laajentamaan osaamistasi. Hyvät vuorovaikutus-, esiintymis- ja yhteistyötaidot ovat edellytys, ja kykenet toimimaan sekä suomeksi että englanniksi. Tarjoamme tilanteesi mukaan kokopäiväisen, osa-aikaisen tai projektiluonteisia tehtäviä ja työtä voi tehdä myös etänä omien digijärjestelmiemme puitteissa.

Lähetä hakemuksesi (1 sivu), ansioluettelosi (1 sivu), opintosuoritusosoitteesi ja palkkatoivomuksesi sekä muut mahdolliset liitteet erillisinä tiedostoina (PPT-esitykset PDF-muodossa ja videot maksimissaan 3 min). sähköpostitse osoitteeseen tuulikirsikka.pirttiaho@winlaw.fi  viimeistään 11.3.2022. Lakimiehen paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Hakemusten perusteella valitaan sopivat hakijat etähaastatteluun. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa sähköpostitse:

HR&Business Developer/Coach: Tuuli Kirsikka Pirttiaho, tuulikirsikka.pirttiaho@winlaw.fi

Asianajotoimisto WINLAW Oy, Lakimies

Viimeinen hakupäivä: 11.3.2022

Paikkakunta: Jyväskylä/Etätyö mahdollista

Työn alkamisajankohta: sopimuksen mukaan, paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn