Webinaari: Incoterms® 2020-toimituslausekkeet ja logistiikan pullonkaulat

Webinaari: Incoterms® 2020-toimituslausekkeet ja logistiikan pullonkaulat

Tervetuloa tiistaina 30.11.2021 klo 13:00 - 14:30 järjestettävään Asianajotoimisto WINLAW:n webinaariin Incoterms® 2020-toimituslausekkeista ja logistiikan pullonkauloista.

Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n Incoterms® 2020-toimituslausekkeet ovat myyjän ja ostajan kannalta tärkeä kauppasopimusten työkalu kaikkialla maailmassa niin ulkomaan- kuin kotimaantoimituksissa.

Toimituslausekkeiden merkitys on entisestään korostunut maailmankaupan epävakaiden olosuhteiden ja logistiikkaongelmien, kuten konttipulan ja toimitusviivästysten, vuoksi. Webinaarissa luodaan yleiskuva toimituslausekkeiden käyttöön ja sen ajankohtaisiin haasteisiin.

Webinaarin vieraileva luennoitsija asianajaja, oikeustieteen tohtori Lauri Railas kertoo toimituslausekkeisiin liittyvistä toimintatavoista ja oikeussäännöistä myös käytännön tapauksin.

Lauri oli edellisen lausekekokoelman Incoterms® 2010:n Drafting Groupin jäsen ja on ICC Suomen osaston Incoterms-asiantuntijaryhmän pitkäaikainen puheenjohtaja, joka on ollut laatimassa yli sataa lauseketulkintaa kotimaassa ja myös kansainvälisen paneelin jäsenenä.

Lauri on kirjoittanut mm. kolme laitosta kommentaariteoksesta, joka kantaa nyt nimeä Incoterms® 2020 Käyttäjän käsikirja, sekä käsikirjan PSYM 2015-huolintaehdoista. Aiemmin Lauri on toiminut mm. Vakuutusosakeyhtiö Sammon merivakuutusasiantuntijana, ICC:n Suomen osaston pääsihteerinä, sekä Keskuskauppakamarin välityslautakunnan sihteerinä.

Mitä: Incoterms® 2020-toimituslausekkeet ja logistiikan pullonkaulat -webinaari

Missä: Webinaari toteutetaan GoToWebinar -alustalla. Ilmoittautumalla mukaan saat paluuviestinä oman henkilökohtaisen liittymislinkkisi. Tilaisuudet tallennetaan.

Milloin: Tiistaina 30.11.2021, klo 13:00-14:30

Asiantuntijat: Asianajaja, oikeustieteen tohtori Lauri Railas

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn