WINLAW rekrytoi: Assistentti

WINLAW rekrytoi: Assistentti

Asianajotoimisto Winlaw Oy tarjoaa paikan assistentille/asianajoassistentille

Hakuajankohta/alkamisajankohta: Haku 16.5. mennessä, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä

Paikkakunta: Jyväskylä

Työsuhteen laatu: määräaikainen

Haemme asianajoassistenttia Asianajotoimisto Winlaw Oy:n tiimiin

Tule mukaan yritysjuridiikan palvelutiimiin assistentiksi sekä asiakastoimeksiantoihimme yritysjuridiikan alueella että laadun ja digikehittämisprojekteihimme. Toimistomme palvelut liittyvät esimerkiksi sopimuksiin, yritysjärjestelyihin, hankinta-asioihin, tietoturvaan, IPR-oikeuksiin, konkursseihin tai riidanratkaisuun. Tarjoamme asiakkaillemme myös hyvän oikeudellisen hallinnon digitaalista palvelua Winstonea. Työtehtäviisi kuuluu myös muita toiminnassamme tarpeellisia tehtäviä.

Tarjoamme dynaamisen ja vastuullisen tehtävän liikejuridiikan moniammatillisessa palvelutiimissä. Tarvitset työssä järjestelmällisyyttä, täsmällisyyttä, ratkaisukeskeisyyttä, hyvää digijärjestelmien hallintaa ja positiivista asennetta. Arvostamme kokemusta toimistotehtävistä ja käsitystä asiakas- ja liiketoimintalähtöisestä palveluajattelusta, projektiosaamisesta ja laatujärjestelmien tuntemuksesta. Eduksi lasketaan työkokemus asianajoassistentin tehtävistä. Koulutuksesi on kaupalliselta tai oikeudelliselta alalta (esim. merkonomi tai oikeustradenomi). Henkilön muu osaaminen huomioon ottaen paikka voidaan täyttää myös harjoittelun kautta, jos olet opintojesi loppuvaiheessa. Tarvitset lisäksi hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja yhteistyötaitoja, sekä kirjallisia taitoja. Pääasiassa toimit suomen kielellä, mutta luemme eduksi hyvän englanninkielen kirjallisen taidon.

Jos olet nyt lisäksi valmis laajentamaan osaamistasi ja oppimaan yhä lisää ja pääset hyppäämään nopeasti hommiin: tarjoamme sinulle kehittävän työtehtävän moniammatillisessa tiimissämme.

Lähetä hakemuksesi (1 sivu), ansioluettelosi (1 sivu), mahdolliset muut liitteet erillisinä PDF-muodossa ja palkkatoivomuksesi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@winlaw.fi viimeistään 4.6.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa:

Business ja HR Developer, konsultti Tuuli Kirsikka Pirttiaho tuulikirsikka.pirttiaho@winlaw.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn