WINLAW rekrytoi: Legal Trainee

WINLAW rekrytoi: Legal Trainee

Asianajotoimisto WINLAW Oy – haemme Legal Traineeta

Hae mukaan tiimiimme avustamaan liike- ja yritysjuridiikkaa koskevissa toimeksiannoissa sekä palveluidemme kehittämisessä. Tämä harjoittelu liittyy erityisesti ICT-asioihin, tietoturvaan, sopimuksiin, hankinta-asioihin ja työelämän juridiikkaan. Palvelujemme perusta on hyvän hallintomallin ja ennakoivan oikeudellisen riskienhallinnan edistäminen. Olemme edelläkävijä digitaalisten palveluiden ja palvelumallin kehittämisessä Winstone Service -palvelullamme, pääset mukaan myös Winstone -tiimiin.

Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja profiloitua liikejuridiikan moniosaajaksi sekä Winstone-asiantuntijaksi. Harjoittelu kattaa moniammatillisen työelämäosaamisen, liikejuridiikan substanssialueet, asiakas- ja liiketoimintalähtöisen palveluajattelun ja modernin asiantuntijatiimin toiminnan. Ohjelmamme ottaa yksilöllisesti huomioon traineen henkilökohtaiset tarpeet ja tavoitteet.

Toivomme sinulta erityistä kiinnostusta digitaalisuuteen, palveluhenkistä, huolellista ja vastuullista työasennetta. Tarvitset riittävän käsityksen yritysjuridiikasta ja liiketoiminnasta, joten olet jo edennyt opintojen alkuvaiheesta. Emme kuitenkaan edellytä aikaisempaa kokemusta asianajoalalta. Arvostamme myös aikaisempaa työkokemusta ja koulutustaustaa. Harjoittelun kesto on vähintään yksi vuosi. Suurin osa legal traineista ovat jatkaneet meillä lakimiehinä, joten harjoittelu antaa myös hyvän työllistymismahdollisuuden valmistumisen jälkeiseen urapolkuun. Sujuva digitaalinen työote on edellytys, luemme eduksi verkkoympäristöosaamisen ja erityisesti ’legal designiin’ tai palvelumuotoiluun liittyvän orientaation.

Saat tiimin ja kokeneempien tuen harjoitteluusi, tarvitset myös omaa määrätietoisuutta ja olet valmis laajentamaan osaamistasi ja oppimaan. Tarvitset myös hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja yhteistyötaitoja, ja kykenet toimimaan sekä suomeksi, että englanniksi. Tarjoamme sinulle energisen ja innostavan työyhteisön mielenkiintoisten ja kehittävien työtehtävien parissa. Tuemme opintojesi kulkua ja saat sinulle määritellyn kehittävän roolin tiimissämme.

Lähetä hakemuksesi (1 sivu), ansioluettelosi (1 sivu), opintosuoritusosoitteesi ja palkkatoivomuksesi sekä muut mahdolliset liitteet erillisinä tiedostoina (PPT-esitykset PDF-muodossa ja videot maksimissaan 3 min) sähköpostitse osoitteeseen toimisto@winlaw.fi viimeistään 9.5.2021. Harjoittelupaikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Hakemusten perusteella valitaan sopivat hakijat 17.5. toteutettavaan etähaastatteluun. Lisätietoja tehtävästä antavat tarvittaessa:

HRD: Tuuli Kirsikka Pirttiaho, tuulikirsikka.pirttiaho@winlaw.fi
Johdon assistentti: Sanni Stark, p. 0400 168 179

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn