Webinaari: Venäjän markkinat ja vientikaupan aloittaminen 20.5.2021

Webinaari: Venäjän markkinat ja vientikaupan aloittaminen 20.5.2021

Asianajotoimisto WINLAW järjestää yhteistyössä Export Makerin kanssa maksuttoman webinaarin Venäjän markkinoista ja vientikaupan aloittamisesta 20.5. klo 9:00-10:30!

Webinaarissa tullaan käsittelemään Venäjän markkinoiden tuomia mahdollisuuksia suomalaisten yritysten näkökulmasta ja sitä, miksi toimintaa kannattaa suunnata itärajan toiselle puolelle. Aihepiireinä ovat mm. kysymykset siitä, miksi Venäjän markkinoista pitäisi olla kiinnostunut, miten päästä kaupantekoon Venäjälle ja kuinka aloittaa toimintansa sekä miten löytää asiakkaita ja kumppaneita Venäjän puolelta. Lisäksi käsittelemme vientikaupan sopimusten juridisia aspekteja. Aihepiiriä tukevat ja auttavat hahmottamaan myös käytännön esimerkit.

Puhujina toimivat alan huippuasiantuntijat sekä Venäjän, että Suomen puolelta:

Tarmo Suomalainen

Tarmo Suomalaisella on yli 30 vuoden kokemuksen kansainvälisestä kaupasta ja erityisosaamisalueina mm. kansainvälinen myynti ja sen kehittäminen, sekä kansainvälisen kaupan erityispiirteet ja liiketoimintakulttuuri.

Alexey Zak

Alexey Zak jakaa asiantuntemustaan suoraan Venäjän markkinoilta. Hänellä on yli 20 vuoden ja 200 projektin kokemus Venäjän markkinoille menosta ja erityisalantuntemusta Venäjän merenkulun, kone- ja rakennusteollisuuden, sekä IT-aloilta.

Katja Hartikainen

Webinaarin sulkee WINLAW:n oma lakimies Katja Hartikainen, joka on erikoistunut toiminnassaan Venäjän oikeuteen. Hartikaisella on erityistuntemusta myös IPR- ja tavaramerkkiasioista sekä sopimusoikeudesta.

Mitä: Venäjän markkinat ja vientikaupan aloittaminen -webinaari

Missä: Webinaari toteutetaan GoToWebinar -alustalla. Ilmoittautumalla mukaan saat paluuviestinä oman henkilökohtaisen liittymislinkkisi. Tilaisuudet tallennetaan.

Milloin: Torstaina 20.5.2021, klo 9:00-10:30

Asiantuntijat: Tarmo Suomalainen ja Alexey Zak (Export Maker), Katja Hartikainen (Asianajotoimisto WINLAW)

Kieli: Suomi

WINLAW
Export Maker

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn