Webinaari: Pilvipalvelut ja tietosuoja 30.3.2021

Webinaari: Pilvipalvelut ja tietosuoja 30.3.2021

Näkökulmia ja ratkaisuja pilvipalveluiden hyödyntämiseen tietosuojavelvoitteet huomioiden

Pilvipalvelujen käyttöönottoa harkitessa on kiinnitettävä erityistä huomiota tietosuojalainsäädännön asettamien vaatimusten täyttämiseen. Miten varmistua riittävästä tietosuojan ja tietoturvan tasosta? Miten toteuttaa tietosuoja-asetuksen mukaiset henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet ja asetuksessa rekisteröidyille annetut oikeudet pilvipohjaisessa tietojenkäsittelyssä? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin tarjotaan vastauksia Pilvipalvelut ja tietosuoja -webinaarissamme, kun toimistomme lakimies, CIPP/E Anni Halinen tarjoaa näkökulmia ja ratkaisuja pilvipalveluiden hyödyntämiseen tietosuojavelvoitteet huomioiden.

Webinaarin alussa käymme läpi pilvipalveluiden perusteita ja erilaisia pilvipalvelutyyppejä, joten webinaarista hyötyy myös kuulija, jolle pilvipalvelut eivät vielä ole tuttuja.

Mitä: Pilvipalvelut ja tietosuoja -webinaari

Missä: Webinaari toteutetaan GoToWebinar -alustalla. Ilmoittautumalla mukaan saat paluuviestinä oman henkilökohtaisen liittymislinkkisi. Tilaisuudet tallennetaan.

Milloin: Tiistaina 30.3.2021, klo 9:00-10:30

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Pyydämme sinua hyväksymään evästeet tai hallinnoimaan niitä esimerkiksi selaimesi asetuksilla tai erillisellä lisäosalla.