WINLAW rekrytoi: Legal Trainee

WINLAW rekrytoi: Legal Trainee

Haemme  oikeustieteiden ylioppilasta Legal Traineen tehtäviin ja osallistumaan Winlaw Academy -ohjelmaamme.

Pääset mukaan kokeneeseen tiimiin avustamaan liike- ja yritysjuridiikkaa koskevissa toimeksiannoissa. Tehtävät liittyvät esimerkiksi sopimuksiin, yritysjärjestelyihin, hankinta-asioihin, tietoturvaan, IPR-oikeuksiin, konkursseihin tai riidanratkaisuun. Asianajotoimistomme palvelujen perusta on hyvän hallintomallin ja ennakoivan riskienhallinnan edistäminen. Olemme edelläkävijä myös digitaalisten palveluiden ja palvelumallin kehittämisessä Winstone Service -palvelullamme.

Tarjoamme Legal Traineelle mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja profiloitua liikejuridiikan moniosaajaksi sekä Winstone-asiantuntijaksi. Harjoittelu kattaa moniammatillisen työelämäosaamisen, liikejuridiikan substanssialueet, asiakas- ja liiketoimintalähtöisen palveluajattelun ja modernin asiantuntijatiimin toiminnan. Ohjelmamme ottaa yksilöllisesti huomioon traineen henkilökohtaiset tarpeet ja tavoitteet.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, huolellisuutta, palveluhenkisyyttä ja riittävää käsitystä oikeudellisesta alasta, joten olet jo edennyt opintojen alkuvaiheesta. Emme kuitenkaan edellytä aikaisempaa kokemusta asianajoalalta. Annamme arvoa myös muulle työkokemukselle ja koulutukselle. Kiinnostus yritystyen palvelutarpeiden ratkaisuun, yrityskehittämiseen ja digitaalisiin ratkaisuihin on edellytys traineena toimimiselle.

Saat tiimin ja kokeneempien tuen harjoitteluusi, mutta tarvitset myös omaa määrätietoisuutta ja olet valmis laajentamaan osaamistasi ja oppimaan yhä lisää. Tarvitset myös hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja yhteistyötaitoja, toimiessasi suomen-  ja englanninkielellä.

Tarjoamme sinulle energisen ja innostavan työyhteisön mielenkiintoisten ja kehittävien työtehtävien parissa. Tuemme opintojesi kulkua ja saat samalla mahdollisuuden perehtyä laajaan yritysuridiikan kenttään.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi, opintosuoritusotteesi ja palkkatoivomuksesi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@winlaw.fi viimeistään 30.11.2020. Lisätietoja tehtävästä antavat tarvittaessa:

HRD: Tuuli Kirsikka Pirttiaho, tuulikirsikka.pirttiaho@winlaw.fi
Johdon assistentti: Sanni Stark, p. 0400 168 179

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn