WINLAW rekrytoi

WINLAW rekrytoi

Haemme asianajoassistenttia 

WINLAW on yritysjuridiikan oikeudellisen riskienhallinnan asiantuntija, joka tarjoaa palveluita yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Palvelun vahvuus koostuu pitkäaikaisen kokemuksen ja modernin digitaalisen WINSTONE Service -palvelumallin yhdistelmästä, sekä huolellisesta ja nopeasta reagoinnista kaikissa asiakkaiden asioissa. 

Etsimme nyt Asianajotoimisto WINLAWlle asianajoassistenttia määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen Jyväskylään. Töiden aloitus viimeistään 4.1.2021.

Monipuolinen toimenkuva

Pääset mukaan kokeneeseen tiimiin hallinnoimaan asiakastoimeksiantoja ja projekteja liike- ja yritysjuridiikan alueella. Tehtävät liittyvät esimerkiksi sopimuksiin, yritysjärjestelyihin, hankinta-asioihin, tietoturvaan, IPR-oikeuksiin, konkursseihin tai riidanratkaisuun. Asianajotoimisto WINLAWin palveluiden perusta on hyvän hallintomallin ja ennakoivan riskienhallinnan edistäminen. WINLAW on edelläkävijä myös digitaalisten palveluiden ja palvelumallien kehittämisessä Winstone -palvelullaan. Työtehtäviisi kuuluu myös muita tarpeellisia tehtäviä, esimerkiksi taloushallinnon avustavat tehtävät.

Toivomme sinulta

Tarjoamme asianajoassistentille vastuullisen tehtävän liikejuridiikan moniammatillisessa palvelutiimissä. Menestyäksesi työtehtävissä tarvitset useamman vuoden kokemuksen toimistotehtävistä, tiedät tarpeeksi asiakas- ja liiketoimintalähtöisestä palveluajattelusta ja modernin asiantuntijatiimin toiminnasta. Myös kokemus laskutuksesta katsotaan sinulle eduksi.

Työotteesi on oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja rauhallinen. Sinulta löytyy kärsivällisyyttä ja teet työsi palveluhenkisesti. Työkokemuksen asianajoassistentin tehtävistä katsomme sinulle eduksi. Koulutuksesi on kaupalliselta tai oikeudelliselta alalta (esimerkiksi merkonomi tai oikeustradenomi). Arvostamme myös muuta toimistopalvelutyökokemusta ja koulutusta. Myös laatuprojekteissa työskentelyn ja laatuun liittyvät koulutukset ovat sinulle eduksi. Kiinnostus yritysten palvelutarpeiden ratkaisuun, yrityskehittämiseen ja digitaalisiin ratkaisuihin on edellytys palvelutiimissä toimimiselle.

Työssäsi tarvitset myös määrätietoisuutta ja olet valmis laajentamaan osaamistasi sekä oppimaan yhä lisää. Lisäksi tarvitset hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja yhteistyötaitoja sekä kirjallisia taitoja. Pääasiassa toimit suomenkielellä ja sinulle on eduksi myös hyvä englanninkielen kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan energiseen ja innostavaan työyhteisöön mielenkiintoisten ja kehittävien työtehtävien parissa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 10.11. klo 14-16 ja 18.11. klo 9-11 välisenä aikana

Ja Winlawlle esitettävät kysymykset: Johdon assistentti sanni.stark@winlaw.fi tai HR Development tuulikirsikka.pirttiaho@winlaw.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.11.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn