11.12.2019: Taloushallinnon ajankohtaisilta

11.12.2019: Taloushallinnon ajankohtaisilta

Lämpimästi tervetuloa Winlawn perinteiseen, jouluiseen taloushallinnon ajankohtaisiltaan!

Aika: 11.12. keskiviikkona klo 17-19
Paikka: Innova 1, Piippukatu 11, Jyväskylä

Osakkeenomistaja voi poikkeuksellisesti joutua vastuuseen osakeyhtiön velvoitteista, jos yhtiömuotoa on tarkoituksella käytetty väärin osakkeenomistajan oman vastuun välttämiseksi. Tyypillisesti vastuun samastaminen soveltuu silloin, kun konsernirakennetta, yhtiöiden välisiä suhteita tai osakkeenomistajan määräämisvaltaa on selvästi käytetty keinotekoisella ja moitittavalla tavalla siten, että siitä on seurannut esimerkiksi yhtiön velkojien vahingoittaminen tai lakisääteisen vastuun kiertäminen.

  • Asiantuntijavieraamme on tällä kertaa väitöskirjatutkija, OTM Anssi Kärki Lapin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta. Hän luennoi ajankohtaisesta ja mielenkiintoisesta aiheesta liittyen yhtiön ja omistajan samastamiseen osakeyhtiössä. Muita aiheita ovat:
  • Velkojainsuojasääntely osakeyhtiössä – nykytila ja uudistushankkeet, lakimies Sampsa Luttinen
  • Yhteisöjen tulolähdejaon poistaminen 2020 ja muutoksen keskeiset käytännön vaikutukset ja muuta ajankohtaista yritysverotuksesta, asianajaja Marja-Liisa Järvinen
  • Keskustelemme myös hyvästä oikeudellisesta hallintotavasta ja riskienhallinnasta, Legal Corporate Governancesta, sekä miten LCG vaikuttaa yrityksen kasvuun ja kilpailukykyyn.

Tilaisuus alkaa tarjoilulla kello 17.00. Materiaalit ovat jaossa tilaisuudessa. Jos olet itse estynyt, voit lähettää kutsun eteenpäin organisaatiossasi. Osallistuminen on maksutonta. Paikkoja on rajoitetusti, pyydämme ystävällisesti vahvistamaan sitovan osallistumisenne 6.12.2019 mennessä markkinointi@winlaw.fi tai p. 0400 216 587. Ilmoitathan myös mahdollisen erikoisruokavalion.

Tervetuloa!

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn