4.12.2019: HR Aamiaistilaisuus

4.12.2019: HR Aamiaistilaisuus

Tervetuloa perinteiseen HR -aamupalatapaamiseemme verkottumaan, keskustelemaan sekä vaihtamaan ajatuksia ajankohtaisista työoikeusasioista aamiaisen merkeissä! Tilaisuus on suunnattu yrityksen henkilöstöasioista vastaaville.

Aika: 4.12.2019 Keskiviikkona klo 8.30-10.00

Paikka: Innova 1, Lutakon huippu- kokoustila. Ilmoittautuminen aulan infopisteellä. Winlawlta ovat paikalla kanssanne keskustelemassa ja aiheeseen johdattelemassa lisäkseni lakimies Sampsa Luttinen ja HR-, business developer, Tuuli Kirsikka Pirttiaho.

Paikkoja on rajoitetusti, joten pyydämme ystävällisesti vahvistamaan sitovan osallistumisenne perjantaihin 29.11.2019 mennessä markkinointi@winlaw.fi, p. 0400 216 587 tai kysy lisätietoja. Ilmoitathan myös mahdollisen erikoisruokavalion. Parhaat pysäköintimahdollisuudet ovat Paviljongin yhteydessä.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn