REKRYTOIMME: Legal trainee – WinLaw Academy Candidate

REKRYTOIMME: Legal trainee – WinLaw Academy Candidate

Haemme  oikeustieteiden ylioppilaita legal traineen tehtäviin ja osallistumaan Winlaw Academy -ohjelmaan.

Pääset mukaan kokeneeseen tiimiin avustamaan liike- ja yritysjuridiikkaa koskevissa toimeksiannossa. Tehtävät liittyvät esimerkiksi sopimuksiin, yritysjärjestelyihin, hankinta-asioihin, IPR-oikeuksiin, konkursseihin tai riidanratkaisuun. Asianajotoimistomme palvelujen perusta on hyvän hallintomallin ja ennakoivan riskienhallinnan edistäminen. Olemme edelläkävijä myös digitaalisten palveluiden ja palvelumallin kehittämisessä Winstone Service palvelutuotteillamme.

Winlaw Academy on trainee-ohjelmamme, jossa tarjoamme mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja profiloitua liikejuridiikan moniosaajaksi sekä Winstone-palvelumallin asiantuntijaksi. Valmennusohjelma kattaa moniammatillisen työelämäosaamisen, liikejuridiikan substanssialueet, asiakas- ja liiketoimintalähtöisen palveluajattelun ja modernin asiantuntijatiimin toiminnan. Ohjelmamme ottaa yksilöllisesti huomioon traineen henkilökohtaiset tarpeet ja tavoitteet.

Toivomme hakijoilta aktiivisuutta, vastuullisuutta, oikeusnotaarin tutkintoa sekä kokemusta oikeudenkäynneistä ja työskentelystä lakiasioiden parissa. Annamme arvoa myös muulle työkokemukselle ja koulutukselle. Kiinnostuneisuus yrityskehittämiseen, asiakaspalveluun ja digitaalisiin ratkaisuihin on edellytys traineena toimimiselle.

Toiminnassasi yhdistyy itsenäinen työskentely ja tiimissä toimiminen. Työssä tarvitset rohkeutta, määrätietoisuutta ja vastuullisuutta. Olet valmis laajentamaan osaamistasi ja oppimaan yhä lisää. Tarvitset työssä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, toimit suomen-  ja englanninkielellä.

Tarjoamme sinulle energisen ja innostavan työyhteisön mielenkiintoisten ja kehittävien työtehtävien parissa toimistollamme Jyväskylässä. Saat mahdollisuuden kehittää asiakkaidemme toimintaa, meitä ja itseäsi. Valmistut myös yksilöllisesti Winlaw Academy ohjelmastamme. Ensimmäinen trainee-ohjelma alkaa tammikuussa 2019.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi, opintosuoritusotteesi ja palkkatoivomuksesi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@winlaw.fi viimeistään 17.12.2018. Lisätietoja tehtävästä antavat tarvittaessa:

Lakimies Tuure Kolehmainen
Viestintävastaava Ria Turunen p. 0400 168 179

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn